Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Roaming Sim Cards: Φθηνό Internet όπου και να βρίσκεστε

Roaming Sim Card
Όταν σκέφτεστε να κάνετε κάποιο ταξίδι, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να έχετε κάνει εκ των προτέρων έτσι ώστε να προετοιμαστείτε σωστά. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να εξετάσετε είναι πως θα επικοινωνείτε με τους φίλους σας και την οικογένειά σας όσο βρίσκεστε στο εξωτερικό. Στην σύγχρονη κοινωνία που την έχει κατακτήσει το internet, για να μείνετε σε επαφή με τους φίλους σας θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στο internet αλλά και δυνατότητα να κάνετε φθηνές κλήσεις προς το εξωτερικό.

Όπου και να ταξιδεύετε στο εξωτερικό θα χρειαστείτε σίγουρα να μπείτε στο διαδίκτυο μέσω του κινητού σας τηλεφώνου. Αν χρησιμοποιήσετε την κανονική σας Sim κάρτα για να μπείτε στο διαδίκτυο από χώρα του εξωτερικού, τότε θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε και υπέρογκα ποσά για το roaming. Μην ανησυχείτε όμως, υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση που μπορεί να σας βοηθήσει και να μην ξοδέψετε μια περιουσία για roaming αλλά και να έχετε internet όποτε το χρειαστείτε. Η λύση αυτή λέγετε Roaming Sim Cards. Πιο συγκεκριμένα με χρήση κάποιας roaming sim card, όπως είναι η MySims2Go πληρώνετε μόλις 0.39 cents/mb σε όλης την Ευρωπαϊκή ένωση.

Προφανώς το internet δεν είναι και η μοναδική χρήση για μια Roaming Sim Card, μπορείτε να την χρησιμοποιείτε για να κάνετε φθηνές διεθνείς κλήσεις από όπου στον κόσμο και να βρίσκεστε, καθώς και να στέλνετε και sms. Μπορείτε να κάνετε online αγορά μιας τέτοιας κάρτας και να μάθετε τον νέο σας αριθμό αμέσως (εσείς τον επιλέγετε άλλωστε), έτσι ώστε να τον δώσετε στους φίλους σας και να μπορούν να σας παίρνουν τηλέφωνα. Οι εισερχόμενες κλήσεις είναι απολύτως δωρεάν σε περισσότερες από 100 χώρες με χρήση της MySims2Go (άλλες εταιρίες προσφέρουν δωρεάν εισερχόμενες για περίπου 40 χώρες).

Μην χάνετε άλλο χρόνο και μην ξοδεύετε άλλα χρήματα για περιττά Roaming κόστη, αγοράστε σήμερα μια roaming sim card και πείτε αντίο στους υπέρογκους τηλεφωνικούς λογαριασμούς λόγω του Roaming.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου